Mine tegninger

Heihei søte lesere.

Siden vi har fri fra skolen i dag så sitter jeg fortsatt i joggebukse, usminket i sengen. Vi skal tjene penger til en tur til Rondane i 10. klasse, så derfor passet det bra at vi skal feire broren min sin bursdag i morgen sånn at jeg kunne rydde og vaske huset. Han har bursdag i dag, og blir 12 år. Så gratulerer med dagen lillebror.

Jeg har egentlig aldri vist på bloggen de tegningene jeg har tegnet. Jeg har skrevet noen ganger at jeg har tegnet ogsånn, men siden jeg ikke er så glad i å la andre se de så har jeg ikke lagt de ut. Det er en stund siden jeg hadde det "tegnekicket" mitt, der jeg tegnet hele tiden. Men plutselig i helgen så fikk jeg utrolig lyst til å begynne å tegne litt igjen. Og av den grunn så har bloggingen blitt erstattet med tegning. Derfor tenkte jeg at det kanskje var en litt god ide å vise dere de tegningene jeg er mest fornøyd med. Et par av de er ikke helt ferdig enda, men dere kan få se de likevel. Så hadde det vært fint om dere la igjen en kommentar om hva dere synes!?

Det er litt uklare bilder fordi de er tatt med mobil...

En tegning av min fremtidige bil, en Audi R8.


Dette bildet så jeg noen andre hadde tegnet noe lignende av før og det ble min inspirasjon, bare så det er sagt. Tilfelle et ganske bilde som er ganske lik dette allerede ligger ute på internett. Det her var faktisk et av de "første" tegningene jeg tegnet. Jack Sparrow.


Et slags "selvportrett".. UFERDIG


OGSÅ ET UFERDIG
bilde av meg og Kristine.Denne tegnet jeg i dag. Men ikke helt ut i fra fantasien.. Kan ikke helt si at dette er min tegning, fordi jeg så noen ha den som en tattoo på armen, og jeg syntes rett og slett den var dritkul og ville tegne min egen verson.

Hva synes du om tegningene?

Bør jeg vise dere fler senere?

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits