Cherry in the air

På vei tilbake fra Kroatia kjøpte jeg meg en ny parfyme. Jeg leitet egentlig ikke etter en ny parfyme, men etter jeg luktet på denne på vei til Hellas i starten av juli og den luktet så godt! Og den er limited edition. Så jeg kjøpte denne på taxfree på gardermoen. Kjempe fornøyd!

Når dette innlegget blir postet er jeg mest sansynlig på jessheim med mamma. Så hvis det ender med at jeg kjøper noe, skal jeg vise innkjøpene senere i dag.

 

Har du denne parfymen?

 

Hverdagssminke

Heihei. 

Jeg tenkte jeg skulle vise sminken jeg bruker i hverdagen. Nå i sommer har jeg ikke brukt noe særlig sminke hvis jeg ikke skal noe spesielt, men dette er det jeg da bruker når jeg sminker meg.

Concealerne fra Glo minerals er fra Coverbrands og koster 249 kr stk. Den til venstre er en olje-fri Camouflage Concealer i fargen golden. Den dekker urenheter osv og tørker ut kviser. Til høyre er Under Eye Concealer i fargen natural.

På vinteren bruker jeg et mineral foundation pudder fra glo minerals i fargen golden medium. Den trekker seg inn i huden og gir en veldig naturlig finish, kr 396,-  På sommeren bruker jeg kun solpudderet Bahama Mama fra the Balm, det er uten parabener og passer til alle. Det blir mørkere jo mer du tar på, og kan derfor brukes på både mørk og lys hud, kr 189,-  Begge er fra Coverbrands.

 

Øyenbrynsblyant fra Billion Dollar Brow. Det er en universal blyant, så den passer alle hudtoner og hårfarger. Kjøpes på Coverbrands.no for 199 kr

Mascaraen Telescopic fra Loreal kjøpte jeg på flyplassen i Kroatia og jeg husker ikke prisen. Eyelineren er fra Makeup Mekka og koster 99 kr.

Noen ganger bruker jeg også øyeskygge, og da bruker jeg først Mary-Lou Manizer fra The Balm på hele øyelokket. Den kan også brukes som shimmer og highlighter, kr 198 fra coverbrands. Jeg legger også litt av en gammel H&M øyenskygge på enden av øyelokket og blender den med blending kosten fra Sigma.

 


Har du prøvd noe av sminken før?

 


Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits