Back to school

Jeg stilte vekkerklokken til åtte i dag tidlig, for at det skal bli enklere for meg å legge meg tidlig og å stå opp tidlig i morgen. Jeg har satt sammen noen Back to School outfits, vi som begynner i morgen har kanskje funnet klær allerede men dere som begynner på mandag kan kanskje få noen ideer herfra.

                  

Outfit 1: Bukse HER, Peplum topp HER, Jakke HER, Sko HER, Smykke HER, armebånd HER.     

Outfit 2: Singlet HER, Jakke HER, Bukse HER, Lue HER, Converse HER.

Outfit 3: Smykke HER, Shorts HER, Converse HER, Genser HER.

 

Hva likte du best?

Innkjøp 090813

Hei

Akkurat nå sitter jeg i senga og ser på 90210, har blitt helt helktet! For et par timer siden kom jeg hjem fra jessheim. Planla egentlig ikke å kjøpe noe, bare se, men det ble noen småting likevel. 


Mary-Kate og Ashley Olsen har jo kommet ut med en ny collection for Bik Bok, så jeg kjøpte dette til 149 kr.


Jeg kjøpte en ring og to par øredobber også på Bik Bok, tre for 49 kr. Jeg kjøpte også en balsam fra Kicks, jeg har så utrolig slitt hår nå så da passer denne bra! Den var satt ned fra rundt 60 til 30 kr.

 

Hva har du gjort i dag?

God Jul

GOD JUL ALLE SAMMEN!

I dag er det juleaften. Jeg har nettopp våknet og egentlig venter jeg kun på at ting skal gå litt fortere. Elsker julen, men jeg begynner bare å få mindre og mindre julestemning for hvert år. Var ikke før i går kveld jeg begynte å få litt julestemning. Men sånn er det vel å bli eldre. Nå er det ikke kun gavene jeg gleder meg til. Maten, pynten, stemningen, familien. Alt dette har begynt å bety noe for julen også, ikke bare gavene. Selvfølgelig betyr gavene noe også, haha.

Men det som får meg i mest julestemning er tven. Jeg har aldri hatt det som noen tradisjon å se på tre nøtter til askepott eller reisen til julestjernen, som mange andre har. Tror jeg kun har sett det en gang. Men det jeg kommer i best julestemning av er å se på Donald Duck og vennene hans. Med Timmy Gresshoppe, Mikke Mus og alle de andre. Gleder meg til det starter. Hehe.

Ha en fin jul alle sammen ♥ 

Innkjøp 22.12.12

Jeg var en tur på Jessheim i går for å shoppe litt. Egentlig skulle jeg kun på kino, men jeg fikk også brent av noe penger på klær. Så jeg tenkte jeg kunne vise hva jeg kjøpte.

Speilrefleks kameraet har ikke batteri akkurat nå, så da ble det iPad bilder. Sorry for dårlig kvalitet.Topp fra BikBok 299kr

Sko fra Din SKo. Egentlig 499 kr. Men kjøpte de på salg for 299 kr.

Genser fra BikBok 299 kr (Den her kjøpte jeg egentlig for noen dager siden, men tenkte jeg skulle ta den med).


Silvia jeans 199 kr


Enda en topp fra BikBok 99 kr.

 

Jeg har også bestilt Spiked Bra HER!

(Salg på den i dag btw).

All-over Spike Design Bra
Synes den er drit kul!

 

I dag er det jo lille juleaften, så håper alle koser seg i dag. Skal prøve å få litt julestemning selv, kanskje det hjelper litt når vi får inn juletreet.
 

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits