Kald kveld

Heluu kjære lesere. Hehe.

Jeg dro til mamma i dag etter jeg hadde vært på jessheim. Nå har jeg slengt på meg joggebuksen, tøfler og en stor konfertabel genser, og fjernet ansiktssminken. Det har plutselig blitt veldig kaldt ute, og det merkes godt inne også. Vi pleier som regel ha alle vinduer åpne når vi er hjemme, men det er godt med litt frisk luft og da.

Jeg har nettopp spist taco med familien og kommer nok til å tilbringe resten av kvelden under dyna mens jeg ser på serier og filmer. Godt og få slappet av litt også! Jo, jeg har også fått planlagt noen innlegg jeg skal legge ut i løpet av uken, bland annet sommerfavoritter og ting dere ikke visste om meg. 

Nå har armen min sovnet, så jeg avslutter her, hehe. Ha en fin kveld alle sammen.

Har du noen forslag til hva jeg kan blogge om?

Collage fra sommeren

Hellas: Blomster// Gamlebyen i Kardamili// Mer blomster// På stranda// En firfisle// Utsikten fra restauranten// En geit// Enda mer blomster// Utsikten fra hotellrommet

Kroatia: Stranda// Meg og Martin// Martin på vei til stranda// Nede i "byen"// Stranda igjen// Stranda enda en gang// Nede i "byen" igjen// Biljard// Bursdagen min


Selfie// Mine nye Ray Bans// Flyturen til Hellas// På tur med Luna// Meg i Kroatia// Meg for noen dager siden// Min nye parfyme Cherry in the air fra Escada// Meg og kjæresten i Kroatia// Mitt nye longboard som jeg ELSKER!!!


Hva har du gjort i sommer?

Nytt design + header

Hei hei! Nå sitter jeg og ser sesong 3 av 90210. Har blitt helt hektet på den serien. Jeg har også fått byttet design og header, men jeg skal få laget meg ny header så fort som mulig. Jeg er hos pappa til i morgen eller fredag, og kamerautstyret mitt ligger hos mamma, så da blir det forhåpentligvis litt bedre bilder. 

 

Ny start

Jeg har startet og sluttet med den bloggingen min flere ganger nå, men jeg har bestemt meg for å gi det en ny sjanse. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å fortsette etter alt skole maset begynner til høsten, men vi får se.

Ting går bedre enn det gjorde for et par måneder siden. Jeg merker at kroppen min tåler mye mer enn den gjorde før, jeg orker mer og jeg takler mer uten å knekke sammen. Jeg har selvfølgelig noen dager der jeg føler meg bedre enn andre, og noen dager der jeg føler meg veldig dårlig. Men jeg kan ikke forvente noe annet. Jeg har følt at det å ha sommerferie virkelig har hjulpet, i tillegg har jeg blitt bedre, så det er kanskje en blanding av de to tingene som gjør meg mer positiv til å begynne på videregående til høsten. Jeg skal innrømme at jeg er ganske redd for at jeg skal bli verre etter jeg begynner på skolen og jeg er redd for at jeg kanskje må ta videregående over flere år enn man pleier. Men jeg håper og regner med at det skal gå bra!

I sommer har jeg fått slappet av mye, men også dratt til Hellas, Kroatia og camping i Sverige. Jeg har vært mye med kjæresten min, men har mistet mye av kontakten med venner. Så det er litt kjipt. Jeg håper på å få det litt bedre sosialt igjen etter jeg begynner på ny skole, kanskje få bedre kontakt med noen av de gamle vennene mine også.Hvorfor jeg fortsatt er syk:

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge litt igjen, jeg skal hvertfall prøve. Det har skjedd en del i det siste som har gjort at jeg ikke har fått blogget. Siden jul har jeg faktisk vært syk. Detstartet vel egentlig i høst, jeg gikk og hanglet lenge og ble aldri helt frisk. Men det var ikke før i juleferien som jeg ble sånn som jeg er nå. Etter mange turer frem og tilbake hos legen i Januar fant vi ut at jeg hadde hatt kyssesyken i høst uten å vite det selv. I følge legene hadde jeg ikke kyssesyken lenger, men jeg var nok fortsatt sliten etter det. Jeg fikk beskjed om at det kom nok til å gå over om noen uker og at jeg skulle ta det med ro til jeg ble bedre. Fraværet mitt på skolen ble bare høyere og høyere og kroppen min ble bare mer og mer utmattet av presset jeg hadde på meg. Jeg måtte prøve så godt jeg kunne å få minst mulig fravær og holde karakterene mine så bra som mulig. Men det var ikke så enkelt som jeg trodde.

I mars hadde jeg ikke blitt bedre enda, så jeg fikk time inne på A-hus for å prate med en spesialist. Jeg tok masse blodprøver, men alle var helt fine. Hva kunne det være da? M.E? Eller var jeg kanskje bare lat? Når jeg hadde pratet med legen på A-hus fant vi ut at det mest sannsynlig er M.E (Utmattelses syndrom), men vi måtte utelukke alt annet. Siden det ikke var noe galt med blodprøvene var det bare forskjellige røntgen greier av lunger, mage osv. Men mest sannsynelig er det ikke noe galt med de bildene, så da har jeg vel ME, da.Så poenget med at jeg bestemte meg for å begynne å blogge igjen er for det første fordi jeg trenger noe å gjøre når jeg ikke orker noe annet, og fordi jeg trenger et sted jeg kan få ut tankene mine om det. 

 

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har noen spørsmål.

 

 

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits