God Jul

GOD JUL ALLE SAMMEN!

I dag er det juleaften. Jeg har nettopp våknet og egentlig venter jeg kun på at ting skal gå litt fortere. Elsker julen, men jeg begynner bare å få mindre og mindre julestemning for hvert år. Var ikke før i går kveld jeg begynte å få litt julestemning. Men sånn er det vel å bli eldre. Nå er det ikke kun gavene jeg gleder meg til. Maten, pynten, stemningen, familien. Alt dette har begynt å bety noe for julen også, ikke bare gavene. Selvfølgelig betyr gavene noe også, haha.

Men det som får meg i mest julestemning er tven. Jeg har aldri hatt det som noen tradisjon å se på tre nøtter til askepott eller reisen til julestjernen, som mange andre har. Tror jeg kun har sett det en gang. Men det jeg kommer i best julestemning av er å se på Donald Duck og vennene hans. Med Timmy Gresshoppe, Mikke Mus og alle de andre. Gleder meg til det starter. Hehe.

Ha en fin jul alle sammen ♥ 

Kupongkode.com

Kupong Koder

Jeg har akkurat blitt registrest hos Kupongkode.com

Det er en side der du kan få rabatter på mange forskjellige butikker i Norge.

På Kupongkode.com kan du finne en daglig oppdatert oversikt over rabatter og rabattkoder til både Norske og utenlandske nettbutikker. Du kan bruke disse kodene til å få rabatt når du kjøper eller bestiller noe over nett.

Du kan få rabatter på blandt annet Nelly, Apple store, Ellos og Cdon.com.

Det er GRATIS å bli medlem. Klikk på linken HER!!!

KupongKode.com

 

Kupong Koder

Innkjøp 22.12.12

Jeg var en tur på Jessheim i går for å shoppe litt. Egentlig skulle jeg kun på kino, men jeg fikk også brent av noe penger på klær. Så jeg tenkte jeg kunne vise hva jeg kjøpte.

Speilrefleks kameraet har ikke batteri akkurat nå, så da ble det iPad bilder. Sorry for dårlig kvalitet.Topp fra BikBok 299kr

Sko fra Din SKo. Egentlig 499 kr. Men kjøpte de på salg for 299 kr.

Genser fra BikBok 299 kr (Den her kjøpte jeg egentlig for noen dager siden, men tenkte jeg skulle ta den med).


Silvia jeans 199 kr


Enda en topp fra BikBok 99 kr.

 

Jeg har også bestilt Spiked Bra HER!

(Salg på den i dag btw).

All-over Spike Design Bra
Synes den er drit kul!

 

I dag er det jo lille juleaften, så håper alle koser seg i dag. Skal prøve å få litt julestemning selv, kanskje det hjelper litt når vi får inn juletreet.
 

London og Skoleball

De siste månedene har gått i ett. Jeg bestemte med egentlig for å kutte ut bloggingen, men bestemte meg nå for å prøve på nytt. Det var en gang jeg var veldig flink til det, men nå har jeg mistet helt blogglysten. Jeg har savnet å blogge, og det er nok det som har fått meg til å ville fortsette. Pcen min er ødelagt nå, så jeg får ikke blogget fra pc hele tiden, men jeg har jo iPad og det er der jeg har mesteparten av bildene mine uansett.

Jeg kan vel begynne med å fortelle hva jeg har gjort de to siste månedene. Skal vi se... London. Jeg har vært i London. Det var en utrolig fin langhelg der jeg fikk brent av en del penger for å si det sånn. Hotellet lå midt i Oxford street, så det er ikke rart lommeboken ble tom.

Utsikten fra London Eye.

Blinkskudd av Brandlistuen...

Prøvde å kysse kjæresten min, rart han ikke ville.

Broren min, meg, E.T og min kjære tante.. hehe. Fine unger.


Så har det vært Ball på skolen..Meg og Nora ♥


hehe..


Søteste Dansepartneren, Paul..


Det er vel det eneste spennende jeg har gjort. Har jo vært en del med venner, og kjæresten min Martin. Men ellers, bare kjedelige greier.

Nå venter jeg bare på at mamma skal kjøre meg til Martine, vi jobber med muntlig tentamen sammen og hun skal feire bursdag i dag. Så da går turen til henne snart.

Har også laget en sminkevideo.. PÅ ENGELSK.. Skulle prøve meg som youtube stjerne, og da ble det engelsk.. haha, driter meg ut. Men kanskje jeg skal vise den på bloggen en gang. hvis noen er interesserte?

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits