Hvis dette skal gå..

Dagene så er veldig slitsomme. Jeg har vært borte hele uka, og dette er den eneste dagen på mange dager der jeg kunne sette meg ned for å slappe av. Noen ganger er det godt å være litt alene også. Jeg var ferdig på teateret kvart over seks i dag, og resten av kvelden skal jeg rett og slett ikke gjøre en dritt.

 

Jeg har jo sluttet å blogge flere ganger i løpet av det siste halve året, kun fordi jeg ikke har hatt tid og ork til å sette meg ned for å skrive. Men hvis dette skal gå, hvis jeg skal klare å fortsette denne gangen må jeg bli flinkere til å sette av tid. Sette av tid til bloggen og til innleggene. Ikke bare ha sånne "sorry for at jeg ikke har blogget" innlegg.

Jeg skal bli flinkere!

 

Snapchat

Da har jeg kommet hjem fra skolen, spist og skal snart på teater.. For dere som ikke vet det så skal jeg ikke se på teater, men jeg er med i Eidsvoll amatørteater som skal begynne med øvinger til et oppsett vi skal ha senere.. Etter det stikker jeg til beste kjæresten for å sove der i natt. I morgen skal vi på tur i skogen med skolen, og jeg kan vel innrømme at jeg er ikke en veldig skog person.. Så det blir spennende.
Fant også ut hvordan man brukte snapchat.. Har hatt det en stund uten å vite hva det er.. Haha. For de som vil være kule så send meg bilder!! Theabr97 på snapchat og instagram.. Bare sier det..
Nå må jeg pakke sammen tingene mine før jeg stikker. Ha en fortsatt fin dag

Noen bilder fra skolen i dag.. Haha, rare folk.

My summer in pictures

Heihei.. Da har jeg nettopp kommet hjem fra mine gode kule venner Martine og Nora som sendte meg rett hjem fordi de skulle på håndball trening.. haha.. Så nå sitter jeg og hører på musikk mens jeg ser gjennom litt bilder.

Jeg har jo ikke blogget på over en måned, og det er jo mye som har skjedd siden det. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele noen bilder med dere. Fra Juli til August.

Siste dagen til verdens beste Wendy.. Merker jeg savner å ha henne løpende rundt her..

Jeg hadde bursdag 23 Juli.. og lagde en kake.. Hihi, ble ganske stolt over at jeg klarte å lage sånne roser.. (Jukset jo litt med å se på youtube da.. Haha)

Hadde NOEN FÅ solfyllte dager..

Var i fantastiske Kroatia.. Angrer sykt på at jeg ikke prøvde sånne!!!

Utenfor leiligheten ♥

Mitt normale jeg..

Butikken

Har flere bilder, men har holdt på med dette innlegget i en time nå, så tror jeg avslutter..

 

-Thea

Tilbake

Sist jeg blogget er over en måned siden, men nå skal jeg prøve på nytt.. Skolen har startet igjen, siste året på ungdomsskolen nå. Jeg tester ut nye design. Nå har jeg et gratisdesign fra Eirin Halland.. (<-- Link til bloggen hennes). Og i dag skal vi feire bursdagen til broren min som blir 6 år i morgen.

Siden sist jeg blogget har jeg vært i Kroatia, i Drammen, skolen startet igjen den 17. august og fra den 21. til den 24. var jeg på klassetur til Rondane der 148 tiendeklasse elever sov i telt. Kan innrømme at det var utrolig kaldt, men var en fin opplevelse.

Jeg kommer til å skrive mer om alt det, og legge ut noen bilder senere.


Broren min og Wendy..

 

-Thea

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits