Wendy..

Jeg har vært veldig dårlig til å oppdatere bloggen i det siste, men det har vært så mye som har skjedd. I går måtte vi faktisk avlive hunden vår, så det var en ganske tøff dag. Hun var gammel, 12 år, og hadde kreft. Så i går var hennes siste dag på jorden. Hvil i fred Wendy! Jeg kommer til å savne henne noe sindsykt mye. 

Vi sov på hytta i natt, og når jeg kom hjem til tomt hus var det så rart. Ingen glad hund som møtte meg i døra, og i stua lå det en tom hundeseng som det fortsatt var hår etter Wendy i. Det går bra når jeg er ute, da tenker jeg ikke så mye på det. Men med en gang jeg kommer hjem så merker jeg at henne ikke er der lenger, og da er det veldig tungt.

Nå stikker jeg en tur til Oslo for å få andre tanker i hodet.. Hvil i fred, jenta mi. 

Helt sykt.

For de som er like kule som meg, og har sett på nyhetene. Så står det faktisk at man kunne betale opp til 40 000 kroner for en Bieber billett. FØRTI TUSEN! Det er helt sykt mye penger!

Men det er faktisk ulovlig, man kan få bot for å selge billettene til høyere pris en de originalt koster. Bare sier det.

Jeg har fortsatt ikke fått tak i noen billett, men er fortsatt optimistisk. Jeg SKAL på den konserten!

Før var jeg ikke noen super fan av han. Jeg forgudet han ikke, som mange andre gjorde. Men jeg harddeingen ting i mot han og jeg likete mye av musikken hans. Jeg hardde sett Never Say Never filmen et par ganger og jeg har til og med en kopp med bilde av han på. Nå forguder jeg han fortsatt ikke, men fan det er jeg.

Mange sier at for eksempel jeg som bare er fan av han ikke fortjener å få kjøpt en billett av han fordi jeg ikke er en Belieber. Men fan, Belieber, det spiller ingen rolle synes jeg. Så lenge man liker han. Og han er jo ganske kjekk, da.Jeg reagerer veldig på all den kritikken han får. Uansett hva han gjør, har folk noe å kritisere. Hva er det egentlig som er galt med folk. Han er et menneske, et helt vanelig menneske. Selv om han har blitt verdensberømt har han fortsatt like følelser som alle andre. Tenk så utrolig mye dritt han får høre, så mye dritt han må tåle. Mange hadde blitt helt øderlagt av all den kritikken, men han fortsetter like blid og flink som alltid. Han er sterk, det er ikke alle som hadde klart det han klarer. For det han driver med, er ganske hardt.Og det at folk mener han er homo, det er bare helt feil. Uansett, om han hadde vært det, hva så? Det er ikke noe galt i å være homofil, det er ikke noe galt med homofile. Om de liker noen av samme kjønn, la de gjøre det. Han er sammen med Selena Gomez folkens, og sist jeg sjekket var hun jente. La han være i fred, la han leve sitt eget liv uten at noen kommenterer hver minste lille ting han gjør feil.Jeg irriterer meg veldig over de voksne som skal plutselig blande seg inn. Senest i går fikk jeg høre "Liker DU Justin Bieber? Han kan jo sikkert ikke synge en gang! Og har du hørt sangtekstene hans? Baby baby oh!?" Voksne folk som tydeligvis ikke kan en dritt. Selvfølgelig kan han synge, han ble jo kjent over youtube. Men kan vel være enig med at Baby ikke har vært den beste av sangene hans, men den er den eneste de voksne har hørt og derfor synes de han var teit. Han har vokst og blitt mye mer talentfull og sangene hans er mye bedre. Jeg har selv en bror som HATER Justin, men for noen dager siden satt vi på radioen i bilen og Live My Life kom på og han begynte å synge. Jeg snudde meg og spurte han hvorfor han sang på en Justin Bieber sang, da ble han helt sjokkert og trodde rett og slett ikke på at det var han.

Men uansett. Han er seg selv, og jeg beundrer han for det. Om du mener noe annet, hold det for deg selv. Greit, folk har forskjellige meninger, det vet jeg. Men noen ganger synes jeg at folk går over streken.Fotografi (Gamle bilder)

Jeg gikk gjennom noen gamle bilder jeg hadde på pcen, og bestemte meg for at jeg kunne dele de med dere. Noen er nesten to år gamle, mens andre ble tatt i høst.

(Ville også si at det er jeg som har tatt alle bildene og dere har ikke lov til å ta de uten å spørre om å få låne bildene)

Hva synes du?
God natt

Skulle egentlig poste et innlegg for et par timer siden, men ble for opptatt med å se på film. Nå kjenner jeg at jeg er klar for senga. Sto jo opp tidlig for å få tak i justin bieber billettene (til ingen nytte).

Nytt Objektiv

Heihei, klokken er fem og jeg har endelig fått ræva i gir til å ordne meg. Siden ingen av vennene mine er hjemme (og fordi jeg egentlig er for lat til å gå ut når det regner) så har jeg vært inne i hele dag og sett på sesong 1 av Two and a half men. Genial serie!

Men, det jeg egentlig skulle blogge om er mitt nye objektiv. Vi hentet det på posthuset nå nettopp, og jeg har brukt litt tid til å prøve det ut. (For dere som ikke vet hva objektiv er, så er det den "linsa" som står ut fra kameraet).

Jeg har et Sony a290 speilreflekskamera, og har nå Sigma 18- 200mm objektiv. (Bildet er tatt med iPad)

Glad jente.. (Bildet er tatt med iPad)


Hvordan kamera har du?

 

Justin Bieber billett??

Etter timer med leting og venting og kø og bare tull, har jeg enda ikke fått billetter.

Irriterer meg over at folk som gikk inn på billettservice EN HALV TIME etter meg har fått billett mens jeg sto i kø i en time og ikke fikk.. Jaja, livet er urettferdig. Men hvis det er noen som har to ekstra billetter (helst ståplasser) eller som vet om noen som skal selge de, KOMMENTER eller send en mail. Vi er to desperate jenter som virkelig trenger de billettene!!! Hehe, neida.. Eller, jo egentlig.Har du fått tak i billetter?Billettservice

God morgen.
Nå sitter jeg foran pcen for å prøve å få tak i noen justin bieber billetter.. Og det er IKKE så lett som jeg har trodd.. Billettservice har klikka og ja, alt er bare tull.. Ender vel med at jeg leter rundt på finn.no etter billetter.. Så hvis noen skal selge billetter, KOMMENTER!!! Haha.

Ble ikke så mye blogging i går.. Var på jobb på Jessheim også var kjæresten her etterpå. Vi så på two and a half men og jeg fikk plutselig lyst på kake, så med våre bakeferdigheter tilsammen fikk vi til en sånn helt grei kake på et kvarter. Haha.

Ahh, nå er jeg inne på billettservice igjen.. Får vel prøve litt mer før jeg gir opp og begynner å lete på finn..
Ha en fortsatt god morgen, regner med at de fleste fortsatt sover..

Nytt maleri

Da har nettopp kjæresten dratt hjem, og igjen sitter jeg alene på sofaen.. Ganske gøy å se broren og fetteren min spille når de prater mer enn de spiller. Jaja, samme kan det være.

I dag har jeg brukt dagen til å være hos kjæresten min, det var bare nå for noen timer siden vi dro hit for å spise litt mat.

Jeg ble også ferdig med det ene maleriet mitt. Det er noen ganske enkle malerier, men det er sånn stilen i den serien jeg lager er.

Det eneste jeg mangler nå er et maleri av den samme byen på dagtid.
For noen dager siden bestilte jeg nytt objektiv til speilrefleks kameraet mitt, så jeg regner med at det kanskje kommer i morgen..

Jeg har også fått et spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om piercingen min, og det kan jeg sikkert. Jeg har bare hatt den i ca tre måneder og kan ikke særlig mye om piercinger, men kan jo skrive et innlegg om det likevel.

 

-Har du noen forslag til hva jeg kan skrive om?
 

End of another day

Da sitter jeg endelig hjemme godt plassert på sofaen. Jeg føler at denne dagen ikke har gått til noe nyttig, men en fin dag har det vel vært likevel.

Først var jeg en tur hos tannlegen, overraskende nok hadde jeg null hull. Jeg fikk ordnet noe med en ny bankkonto, dro på jessheim for å kjøpe mer male saker og til slutt dro jeg på besøk til søskenbarna mine. Jeg hjalp tanta mi til å lage en blogg, det er en tegneblogg. Jeg anbefaler virkelig å ta en titt, hun er sykt flink til å tegne. Besøk Anettes tegneverden HER!!!En liten smakebit på hva jeg har startet på.

Hvordan har din dag vært?

Pictures

Det er sommerferie og likevel våkner jeg tidlig. Dumme fugler utenfor vinduet mitt.
Jaja, siden jeg ikke har noe annet å gjøre så tidlig om morgenen har jeg ganske raskt samlet sammen noen bilder fra Tyrkia som jeg tenkte å vise dere. Det er bare å legge igjen en kommentar om hva du synes om bildene.

Og et annet bilde jeg bare måtte slenge med. Hehe. Nå fant jeg ut at jeg snart må stikke til tannlegen klokka ett. Kanskje like greit at jeg våknet så tidlig. Åh, jeg hater tannlegen. Ønsk meg lykke til. Haha.

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits