Jeg har en blogg, jo...

Som sikkert de fleste har fått med seg så har det vært utrolig fint vær i det siste. Og det gjør jo sånn at jeg ikke blir sittende på pcen så mye. Derfor har det også blitt lite blogging. Skal prøve å bli bedre, så det kommer nok et innlegg til snart. Nå skal jeg ut i sola.London 2011

Konfirmasjon

Dette kommer til å bli et ganske kort innlegg, er veldig sliten så orker rett og slett ikke å blogge så mye i dag. Men jeg hadde konfirmasjon i helgen, kan vel si at det var en utrolig vellykket dag. Kjempe glad for alle gavene og for at alle kunne komme. Fikk iPad, så bruker den til å skrive et kort innlegg nå. Derfor har jeg ikke så mange bilder, men kan dele de jeg har med dere.

Kjæresten<3

Prøvde å ta bilde til takkekortet.

Utenfor kirken.

Det var noen av bildene, kan legge ut fler senere.. Ha en fortsatt fin mandag.

17. mai

Jeg rakk ikke blogge noe i går, men jeg håper dere alle hadde en fin 17. mai.

Selv så hadde jeg det veldig gøy, først var jeg litt hjemme, men senere på dagen var jeg med kjæresten og kompisene hans. Så kan vel si at det ble en vellykket dag.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra handling og ordning til konfirmasjonen. Vi har endelig fått bordplasseringen til å fungere nesten sånn som jeg vil ha det. Så nå er det bare en stressende morgendag igjen der maten må lages. Jeg slipper heldigvis å være en stor del av det..

Fra i fjor sommer.. Merker jeg savner sommeren nå..

 

Hva har du gjort i dag?

Hvordan var din 17. mai?

Mine tegninger

Heihei søte lesere.

Siden vi har fri fra skolen i dag så sitter jeg fortsatt i joggebukse, usminket i sengen. Vi skal tjene penger til en tur til Rondane i 10. klasse, så derfor passet det bra at vi skal feire broren min sin bursdag i morgen sånn at jeg kunne rydde og vaske huset. Han har bursdag i dag, og blir 12 år. Så gratulerer med dagen lillebror.

Jeg har egentlig aldri vist på bloggen de tegningene jeg har tegnet. Jeg har skrevet noen ganger at jeg har tegnet ogsånn, men siden jeg ikke er så glad i å la andre se de så har jeg ikke lagt de ut. Det er en stund siden jeg hadde det "tegnekicket" mitt, der jeg tegnet hele tiden. Men plutselig i helgen så fikk jeg utrolig lyst til å begynne å tegne litt igjen. Og av den grunn så har bloggingen blitt erstattet med tegning. Derfor tenkte jeg at det kanskje var en litt god ide å vise dere de tegningene jeg er mest fornøyd med. Et par av de er ikke helt ferdig enda, men dere kan få se de likevel. Så hadde det vært fint om dere la igjen en kommentar om hva dere synes!?

Det er litt uklare bilder fordi de er tatt med mobil...

En tegning av min fremtidige bil, en Audi R8.


Dette bildet så jeg noen andre hadde tegnet noe lignende av før og det ble min inspirasjon, bare så det er sagt. Tilfelle et ganske bilde som er ganske lik dette allerede ligger ute på internett. Det her var faktisk et av de "første" tegningene jeg tegnet. Jack Sparrow.


Et slags "selvportrett".. UFERDIG


OGSÅ ET UFERDIG
bilde av meg og Kristine.Denne tegnet jeg i dag. Men ikke helt ut i fra fantasien.. Kan ikke helt si at dette er min tegning, fordi jeg så noen ha den som en tattoo på armen, og jeg syntes rett og slett den var dritkul og ville tegne min egen verson.

Hva synes du om tegningene?

Bør jeg vise dere fler senere?

Taylor

Noen vil vel si at jeg har en ganske kjedelig fredagskveld, men jeg føler at det er akkurat det å slappe av jeg trenger etter en stressende uke med tentamner, teater fremvisning og masse annet stress. Nå har jeg bestemt meg for å være litt jentete, jeg skal laste ned alle twilight filmene. Er vel ingen hemmelighet at jeg synes Taylor er veldig kjekk, får vel ærlig innrømme at hvis han ikke hadde vært med i filmene så hadde jeg nok ikke sett på de heller.

Og hvem liker ikke litt mystisk utseende på gutter? Det gjør hvertfall jeg. Taylor har fått seg plass over senga på rommet mitt også. Som sagt, ingen hemmelighet at jeg synes han er kjekk.. Haha.

Ha en fortsatt fin fredagskveld allesammen.

Hva synes du om Taylor?

Og hva synes du om filmene?

 

Tentamen

Heihei søte lesere.

Da er jeg ferdig med nynorsk tentamen. Jeg sliter med å skrive nynorsk, men håper det gikk bra. Nå er jeg en tur hos bestemor for å prøve bunaden, så dette ble et veldig kort innlegg.. Ha en fortsatt fin dag.

 

Microsoft 2019

Jeg så på litt forskjellige videoer på youtube i stad, og da kom jeg på en video jeg hadde sett for noen år siden om hvordan teknologien ville bli i 2019. Det var jo ikke en video om teknologien generelt, men en video om hvordan Microsoft vil eller kan bli om noen år. Jeg synes rett og slett det er helt utrolig. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk kan klare å gjøre ting som det. Har du noen gang tenkt på hva den mannen som fikk ideen om å lage den første pcen tenkte på? Har du tenkt på hvilke tanker som surret rundt i hodet hans? Selvfølgelig kan jeg jo si at jeg skal lage flyvende biler eller teleporteringsmaskiner, men det betyr ikke at jeg har peiling på hvordan jeg skal gjøre det. Bare internett synes jeg er veldig utrolig egentlig. Jeg prøver å finne ut hvordan det egentlig virker og hvordan man får til å lage noe så utrolig som det.

For bare ca. 30 år siden så mobiltelefonene sånn ut:

Nå er de så kule som det her:

Jeg lurer da på hvordan det vil bli om noen år.

Men her kommer hvertfall videoen jeg snakket om. Dette er en video av ting som faktisk går an i dag, men som de ikke har råd til å lage.

Hva synes du om dette?

Ville du hatt det sånn?

Tiden går så fort

Da er det faktisk bare en og en halv uke til konfirmasjonen min, det er bare litt over en måned til sommerferien og litt et par måneder til jeg fyller 15 år. Tiden går så utrolig fort. Det er allerede fem måneder siden jul, jeg føler at det kun er et par uker siden. Og jeg er snart ferdig i niende. Tiden på ungdomsskolen er snart over, det er mindre enn ett år til jeg må velge hva jeg skal gjøre vidre, hvilke linje jeg vil gå på videregående osv. Men jeg har rett og slett ikke peiling.

Jeg har hørt så mange som gleder seg til tiende, gleder seg til å være de eldste. Men jeg føler meg faktisk yngre i år enn i fjor. Med en gang åttende klasse begynte og de gamle tiende klassingene sluttet, følte jeg at folk som går på ungdomsskolen ikke er så store lenger. Så tenk hvordan det blir neste år. Selv om det ikke er stor aldersforskjell på tiende og åttende, vil jeg likevel komme til å føle at jeg går på skole med en haug av barnehagebarn. Ting som det, er så rart. Husker når jeg gikk i femte klasse, da var åttende klassingene kjempe store og kule. Nå, nå er de ikke like kule lenger. Jeg følte meg så stor allerede i tredje klasse, men hallo. Må nesten le av meg selv nå.


Fra 3. klasse, hvis noen lurte.


Som sagt, tiden går så utrolig fort. Snart er vi nødt til å ta seriøse valg, som vil følge med oss resten av livet. Snart er vi nødt til å stå på egne ben, uten så veldig mye hjelp fra andre. Snart blir alt annerledes og så mye vanskeligere.

Lenge siden

Nesten en uke siden jeg sist blogget. Vet det er lenge siden, men det har vært en så stressende uke, masse prøver og broren min havnet på sykehuset og måtte operere. Så jeg har heller ikke fått hentet pcen før nå. Men Jeg får vel ha en veldig kort oppsummering på hva som har skjedd denne uken.

Det ble jo trening på mandag likevel, var noen timer her:

Treningssenteret på Letohallen sammen med Martine, Nora og Noras søster.

Senere på Mandag var sov jeg hos denne søtingen her:


Nora ♥

Torsdag brukte jeg mesteparten av dagen her:

Vet at det er et utroooolig stort bilde, men dette er her vi har teaterkursene.

Fredag dro jeg rett fra skolen og til jessheim for å endelig ta piercing i navelen.

Navelen min ligner mest på et rumpehull her, men dette er piercingen min♥ Trodde det skulle gjøre mye vondere, men var overraskende ikke vondt i det hele tatt.

Etter dette dro jeg til Ahus for å besøke min bror som akkurat hadde operert. Var ikke godt å se han ha det så vondt. Da jeg kom hjem fikk jeg besøk av kjæresten ♥

Kan vel ikke si jeg gjorde noe spesielt på lørdag, og egentlig ikke i dag heller..

Dette ble kanskje et litt langt innlegg likevel.. Men nå skal jeg se på film, så jeg blogger mer senere.

Har du piercing?


Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits