Lille Luna (Bilder)

Siden jeg har begynt å blogge igjen, tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen bilder av valpen min, Luna. Jeg fikk verdens søteste Cavalier valp for snart tre uker siden. Vi hadde egneltig ikke tenkt til å få oss noe ny hund etter Wendy, men siden jeg har fått ME og er så mye hjemme så fikk jeg en likevel.


♥♥♥Tilbake fra Kongsvinger

Nå har jeg nettopp kommet inn døren fordi jeg var i Kongsvinger. Først og fremst for å ta bilder til takkekort, men tok også noen andre kule bilder inne i studioet. Det var veldig gøy, og jeg merker nå at det sikkert hadde vært en utrolig morsom jobb å være fotomodell. Selv om det sikkert hadde vært ganske slitsomt. Men vi får se hvordan bildene blir, da. 

Siden ingen er hjemme i høstferien, skal jeg se litt på One Tree Hill. Har startet med sesong 1, og er på sesong 2 nå. Har sett alle sesongene før, men ikke rett etter hverandre sånn som nå.

Kiss kiss.. haha.

 

-Thea

Fotografi (Gamle bilder)

Jeg gikk gjennom noen gamle bilder jeg hadde på pcen, og bestemte meg for at jeg kunne dele de med dere. Noen er nesten to år gamle, mens andre ble tatt i høst.

(Ville også si at det er jeg som har tatt alle bildene og dere har ikke lov til å ta de uten å spørre om å få låne bildene)

Hva synes du?
Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits