Harrytur til Sverige

Heihei,
dette ble mye senere enn jeg hadde trodd, men bedre sent enn aldri.
I dag tok vi bobilen en tur til Sverige for å shoppe. Jeg kjøpte faktisk ikke noe godteri i det hele tatt, det tror jeg aldri har skjedd på en sverigetur. Haha. Jeg tenkte å vise innkjøpene i morgen.

Nå er det kun to dager igjen av ferien før skolen starter igjen. Helt ærlig er jeg ganske redd. Redd for at jeg skal få et tilbakeslag sånn at formen blir den samme som før ferien. Redd for at jeg ikke klarer å fortsette på skolen. Men jeg får bare prøve å tenke positivt. Målet mitt er å starte på skolen igjen for fullt!

(Fortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden)

Har du noen spørsmål til spørsmålsrunden?

God natt

Ville bare stikke innom bloggen en tur for å si god natt. I morgen drar jeg en dagstur til Sverige, så det blir nok ikke noe blogging på meg før utover kvelden.
Husk og fortsett å still spørsmål til spørsmålsrunden i innlegget under.

(Bilde fra rett før sommerferien)

Spørsmålsrunde

Heihei
(mobilblogging)
Akkurat nå er jeg hos kjæresten min, ser på True Blood og spiser frokost.

Jeg tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde, der jeg svarer på noen få spørsmål dere stiller. Så hvis det er noe dere lurer på, så spør i vei.

Har du noe spørsmål?

Frokost

God morgen kjære lesere.
Nå sitter jeg i sofaen og ser på svampebob med stebroren min, haha.

Jeg får vel snart få i meg litt frokost og ordne meg. Senere i dag skal jeg til Martin, så jeg får se hvor mye jeg rekker å blogge i dag.

Mine Ti Tips Til Bedre Selvtillit

Selvtillit er noe veldig mange sliter med. Det å aldri føle seg bra nok, aldri føle seg vellykket. Selv har jeg også slitt mye med dårlig selvtillit. Jeg sammenlignet alltid meg selv med alle andre jenter, og tenkte at jeg var langt i fra bra nok i forhold til de andre jentene på min alder.

I dag er selvtillit noe jeg ikke sliter med lenger. Jeg har vokst, jeg har fått selvironi og jeg har funnet ut at i stedet for å lete etter de negative tingene må jeg starte og se det positive. Så her er mine tips for en bedre selvtillit:

Drit i alle andre: Får du negative kommentarer på hvordan klær du har valgt den dagen eller hvorfor du gjør sånn og sånn. Bare smil og hev deg over det. Ikke ta deg nær av hva andre folk sier til deg. Det viktigste er hva du selv føler

Ha selvironi: Kaller noen deg en stygg ting for å være slem. Lag en vits ut av det. Kaller noen deg feit, ja da forteller du at det er en ting du aldri har tenkt over før, men at du nå skjønner hvorfor stolene alltid knekker når du setter deg ned. De som har sagt det vil bare føle seg dum.♥ Utfordre deg selv: Gjør noe ingen forventer at du skal gjøre, ikke en gang du. Har du en dritkul topp bakerst i skapet som du alltid har hatt lyst til å bruke, men aldri har turt. Dra den frem og gå rundt i den med stil. 

Finn det positive: Sett av noen minutter til å beundre deg selv. Stå foran et speil og finn kun positive ting med deg. Kanskje du aldri har tenkt over hvor pene øyne du egentlig har, vel, nå husker du det hvertfall til neste gang du føler deg dårlig.♥ Tro på deg selv: Sett deg mål, fullfør dem og føl den gode følelsen. Ikke mist troen på deg selv når ting er vanskelig! Stå på og tenk at du klarer dette med glans. Når du tror på deg selv, er du allerede halvveis i mål!

Ingen er perfekte: Slutt å sammenligne deg med modellene på forsidene av blader. Slutt å tenke at alle andre er bedre enn deg. Slutt å tenk på alle de dumme tingene du har sagt eller gjort. Ingen er perfekte.


♥ Ikke lev i fortiden: Gjort er gjort. Gå videre. Det er ingen måte du kan forandre fortiden. Så slutt å angre på det gale du har gjort. Slutt å tenke at ting kunne vært annerledes hvis du også var annerledes. Det eneste du kan gjøre er å be om tilgivelse hvis du har såret noen. Men la fortid være fortid, og lev i nåtiden.

Ta i mot komplimenter: Det kan være vanskelig, men ta det i mot og si takk. Prøv å tro på det selv. Personen gir deg et kompliment fordi hun mener det!♥ Slutt å klag: Du kommer ingen vei med klaging. Du bruker bare tid du kunne brukt på noe annet. Det hjelper rett og slett ikke. I stedet på å klage på at du føler deg feit, legg vekk potetgullet og ta et eple i stedet. Ta deg en tur ut kanskje? I stedet for å klage, gjør noe med det.

Ta vare på deg selv: Å ta en dag med fullt fokus på deg selv, skader ikke. Slapp av, ta et varmt bad med kroppsskrubb og ansiktsmaske. Du vil føle deg så frisk og ny etterpå. Ta deg tid til å friske deg litt opp.

 

Hva synes du?

Fredag!!

Først må jeg bare si takk for de positive kommentarene jeg fikk på det forrige innlegget. Det var noe som virkelig varmet!

I dag har jeg hatt tentamen i Norsk, jeg vet ikke helt hvordan det gikk men håper jo på det beste. Jeg har også vært en tur på Jessheim i går, så jeg tenkte jeg skulle vise innkjøpene litt senere.

Nå blir det idol og pizza. Ha en fin fredag, da.

Hva skal du i helgen?

Ute i solen

Det er så godt at det snart er sommer. Bare et par måneder igjen nå. Og nå er det faktisk blitt så varmt at jeg kan sitte ute uten å fryse i hjel. Jeg har prøvd å legge ut dette innlegget tre ganger, men det blir bare slettet. Så jeg prøver igjen. Tenkte det var greit med en liten oppdatering.

I dag holder jeg meg hjemme fra skolen, fant ut at skole og feber ikke passer så godt sammen. I stedet kan jeg jo vise dagens outfit.

Hehe, en joggebukse. Det er den eneste type bukse jeg går med for tiden.

Jeg pleier for det meste å holde meg inne de dagene jeg ikke er i form, men i dag gikk jeg ut på verandaen med Luna. Hun var ikke helt fornøyd med gitteret foran trappa.

Ansiktet mitt er ikke akkurat noe å skryte av i dag, så jeg skal spare dere for marerittet. Hehe.

Kupongkode.com

Kupong Koder

Jeg har akkurat blitt registrest hos Kupongkode.com

Det er en side der du kan få rabatter på mange forskjellige butikker i Norge.

På Kupongkode.com kan du finne en daglig oppdatert oversikt over rabatter og rabattkoder til både Norske og utenlandske nettbutikker. Du kan bruke disse kodene til å få rabatt når du kjøper eller bestiller noe over nett.

Du kan få rabatter på blandt annet Nelly, Apple store, Ellos og Cdon.com.

Det er GRATIS å bli medlem. Klikk på linken HER!!!

KupongKode.com

 

Kupong Koder

London og Skoleball

De siste månedene har gått i ett. Jeg bestemte med egentlig for å kutte ut bloggingen, men bestemte meg nå for å prøve på nytt. Det var en gang jeg var veldig flink til det, men nå har jeg mistet helt blogglysten. Jeg har savnet å blogge, og det er nok det som har fått meg til å ville fortsette. Pcen min er ødelagt nå, så jeg får ikke blogget fra pc hele tiden, men jeg har jo iPad og det er der jeg har mesteparten av bildene mine uansett.

Jeg kan vel begynne med å fortelle hva jeg har gjort de to siste månedene. Skal vi se... London. Jeg har vært i London. Det var en utrolig fin langhelg der jeg fikk brent av en del penger for å si det sånn. Hotellet lå midt i Oxford street, så det er ikke rart lommeboken ble tom.

Utsikten fra London Eye.

Blinkskudd av Brandlistuen...

Prøvde å kysse kjæresten min, rart han ikke ville.

Broren min, meg, E.T og min kjære tante.. hehe. Fine unger.


Så har det vært Ball på skolen..Meg og Nora ♥


hehe..


Søteste Dansepartneren, Paul..


Det er vel det eneste spennende jeg har gjort. Har jo vært en del med venner, og kjæresten min Martin. Men ellers, bare kjedelige greier.

Nå venter jeg bare på at mamma skal kjøre meg til Martine, vi jobber med muntlig tentamen sammen og hun skal feire bursdag i dag. Så da går turen til henne snart.

Har også laget en sminkevideo.. PÅ ENGELSK.. Skulle prøve meg som youtube stjerne, og da ble det engelsk.. haha, driter meg ut. Men kanskje jeg skal vise den på bloggen en gang. hvis noen er interesserte?

Sette ord på hva jeg føler

Er det en ting jeg har lært, så er det at klaging hjelper aldri. Du kommer aldri noen vei med det. Nå i det siste har jeg vært utrolig deppa, jeg har hatt det vondere enn jeg noen gang har hatt det før og likevel har jeg følt at jeg ikke kan si noe om det. For hvis jeg snakker om det, så klager jeg. Det er hva jeg føler.

Det er kanskje ikke så mange som vet hva som egentlig plager meg. Folk ser at jeg ikke har det helt bra, men ikke alle vet hva det er. Jeg sliter veldig med rygg, nakke og hodet mitt. Nå er ryggen så ille at jeg sliter med å gå, og nakken blir verre pga det. Vondt i hodet får jeg av rygg smertene, og jeg kan helt ærlig ikke huske sist gang jeg IKKE hadde vondt i hodet og nakken. Det er fem år siden. Først nå har vi begynt å skjønne litt hva som er galt, men helt til nå er det ingen leger eller lignende som har klart å forstå hva det er og hvordan de skal hjelpe meg. Alt har gått så sakte, det er jo ikke vanlig å begynne med rygg og nakke problemer i en alder av ti år. Men det har på en måte blitt en del av hverdagen min, jeg har bare blitt vandt til at sånn skal det være.

Jeg har rett og slett blitt deprimert av at jeg skal ha det på denne måten. Jeg har fått høre det av andre og jeg merker det selv, jeg er ikke den samme glade Thea som jeg var for kun ett halvt år siden. Det har blitt så mye verre på så kort tid. Jeg er så lei av å ikke kunne gjøre det samme som andre på min alder. Jeg klarer ikke trene, jeg klarer ikke sitte på vanlig stol på skolen (har kontorstol, og selv om det egentlig er jævelig digg å sitte på, så er det nesten litt flaut. Det er så mye jeg har fått høre av folk som synes det er teit og rart), jeg klarer ikke like mye av gymen som de andre og mange andre småting jeg ikke klarer. Jeg blir så sjalu på de jeg ser som aldri har hatt noe problem med rygg/nakke i det hele tatt. Hvis det er noen som vil bytte rygg med meg, så gir jeg den gjerne bort. Hehe. 

Selvfølgelig har jeg hørt om folk som har det verre enn meg, og derfor har jeg hvertfall tenkt at jeg ikke har noen grunn til å klage. Men nå orker jeg ikke at det skal være sånn som det her mer, i det siste har det kun blitt verre og verre. Så endelig har det blitt litt fortgang i det. Jeg skal ta MR og blitt henvist videre til en lege som har litt mer peiling. 

Poenget med dette innlegget var vel å få satt litt ord på følelsene mine, jeg blir psykisk dårlig og blir som sagt veldig deppa og sint. Jeg prøver å ikke la det gå ut over andre mennesker og skolen, men jeg klarer ikke. Det går ut over det sosiale livet mitt, jeg orker ingenting etter skolen. Skolen sliter meg ut og nå håper jeg bare at det skal bli bra igjen. Jeg kommer til å gjøre hva som helst. Jeg aner ikke hva som skjer nå. Kanskje hard trening? Kanskje korsett? Samme hva det er så bryr jeg meg ikke, så lenge det blir bedre.


-Thea

Les mer i arkivet » August 2013 » April 2013 » Desember 2012


Image and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits