To dager på skole= utslitt

Først må jeg bare si at dette virker sikkert som et veldig negativt innlegg, men det er mye positivt med å begynne på videregående for meg også. Tro meg! 

Det ble ikke noe blogging i går, kan vel helt ærlig si at jeg lå rett ut helt siden jeg kom hjem fra skolen i. De fleste blir vel sliten etter første skoledag, men når man har ME blir det jo enda verre. Uansett så er jeg veldig positiv til klassen og hva linja egentlig er, jeg likte meg veldig godt. Har også fått snakket med noen av lærerene, så det ordner seg nok hvis jeg trenger litt ekstra hjelp eller tilrettelegging i fagene. Men jeg håper jo jeg ikke trenger det da.

Formen er jo bedre nå enn den var for rundt et halvt år siden, men den er virkelig ikke bra enda. Jeg blir fortsatt sliten etter å ha gått opp en trapp, jeg takler ikke like mye lys og lyder, jeg orker ikke alt det andre orker, jeg merker godt at jeg har mye mindre energi enn de andre i klassen min, det er umulig for meg å få med meg så mye når det blir snakket foran en stor forsamling og jeg klarer ikke tenke i det hele tatt når jeg er sliten. Så det vil jo si at jeg sliter litt med å få med meg hva som blir sagt i timen og gitt av beskjeder. Men det kommer seg vel etterhvert.

Dere som kanskje ikke har fått med dere hvordan syk jeg er kan lese et innlegg jeg skrev på bloggen i april, så det kan dere lese hvis dere trykker HER!

Uansett. Nå er det endelig helg, haha. Etter to lange dager. Foreløpig har jeg bare ligget i sengen og slappet av siden jeg kom hjem fra skolen. Jeg har også sett litt på The Following (som jeg startet å se på i vinter, men datt ut fordi jeg gikk glipp av så mange episoder) Anbefaler virkelig den serien! I morgen tror jeg at jeg skal sove hos kjæresten min til søndag, før det er skole igjen på mandag. 

 

Hva skal du i helgen?

7 kommentarer

får håpe det går seg til da! ♥ i helgen skal jeg gjøre meg klar til skole, fordi vi starter på mandag ;)

Emilie Johannessen

16.08.2013 kl.20:34

åå du er heldig!! GLED DEG til vgs. Det er kjempe moro - spesielt første året. Det skjer ting hele tiden og er alltid noe å finne på :)

Lena Ludvigsen -

16.08.2013 kl.23:16

Uffda, skjønner hvordan du har det - er også ganske fri for energi for tiden og da blir bare å gå ut døren et ork.. Håper det går bedre videre på skolen:)

Vilde Slettemoen

17.08.2013 kl.16:19

Hei frøken! Det kommer nok til og gå så fint så. Alle i klassen støtter deg nok. Lykke til med alt, synes du er flink jeg :) <3

CHRISTINE

29.08.2013 kl.20:33

Jeg syntes du er kjempe flink!! <3

voiceofmartine'

31.08.2013 kl.13:50

Huff, det må være utrolig slitsomt for deg - for til og med jeg blir sliten av skolen.. Forresten, så er jeg helt enig i at The Following er en utrolig bra serie! Vet du når sesong 2 kommer? :-)

Tikitoko

09.09.2013 kl.21:45

NÅR KOMMER SPØRSMÅLSRUNDEN?!?!?!???!?!!!?!?

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits