Ting du ikke visste om meg

Jeg fant ut at jeg skulle dele en liste med ting dere kanskje ikke visste om meg, nå når jeg har startet å skrive har jeg ikke peiling på hva jeg skal skrive videre. Men det kommer vel etterhvert.

Jeg hater kjellere: Helt siden jeg har vært liten har jeg vært livredd kjellere. Jeg aner ikke hvorfor. Kanskje fordi det som oftest er trangt, kaldt og mørkt. Men jeg føler meg alltid mye tryggere jo høyere opp jeg kommer. Haha. Denne kjeller frykten min var noe jeg trodde jeg skulle vokse fra, men det har jeg tydligvis ikke gjort enda.

Avhengi av sosiale medier: Okei, avhengi er kanskje å ta i, men jeg MÅ sjekke facebook, instagram og forskjellige blogger mange ganger om dagen. Redd for å gå glipp av noe? Aner ikke, men jeg føler bare at jeg må.

Jeg er veldig sta og har sterke meninger. Jeg klarer aldri å gi meg i en diskusjon hvis jeg VET jeg har rett, og jeg klarer ikke holde ting inne. Noen ganger er det en veldig bra egenskap å ha, men mest negativt. Hvis jeg blir irritert eller overivrig i en diskusjon snakker jeg før jeg tenker.

Jeg har veldig medfølelse for folk: Her er jeg helt ekstrem. Jeg får så vondt hvis folk sier eller gjør, eller det skjer noe med en person som de kan bli lei seg for. Jeg blir ofte mer lei meg og får mer vondt enn de selv gjør, haha. Jeg synes så fort synd på folk ogg jeg får så fort dårlig samvittighet. Jeg føler meg alltid skyldig og får dårlig samvittighet for ett eller annet hvis det har skjedd noe fælt med andre. Men jeg får som oftest mest dårlig samvittighet over småting og ting som ikke er min feil i det hele tatt, som jeg ikke har noe som helst med å gjøre. Rart.Frem til ca. niende HATET jeg sminke og klær: Mens alle hadde den fjortisperioden sin med haugevis av brunkrem, klumpete mascara og tupert hår, hadde ikke jeg peiling på hvordan man skulle ta på pudder en gang. Jeg hadde null interesse for noe som hadde med sminke og mote å gjøre. Jeg tror ikke jeg kunne gitt mer faen. Jeg startet så vidt i åttende med bittelitt macara og en concealer fra H&M som dekket kvisene som begynte å komme. Og klær, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg skulle ønske jeg visste hva som var kulest og hvordan jeg skulle kle meg, men jeg hadde rett og slett ikke interesse nok. Det var ikke før sommerferien til niende jeg begynte med sminke hver dag og brydde meg litt mer om hva jeg hadde på meg.

 Jeg hater shopping: Jeg takler ikke shopping i det hele tatt. Det går greit i utlandet hvis det er mye fint jeg har lyst på der. Som i London osv. Men her hjemme så er det ikke så kult. Det er sjeldent jeg kommer hjem fra en shoppingtur på jessheim med mer enn to plagg. Ofte kommer jeg ikke hjem med noe i det hele tatt. Jeg liker å kjøpe nye klær og alt det der, men det er den shoppingen som jeg egenltig bare synes er slitsom.

Jeg elsker å skrive: Helt fra jeg var liten har jeg elsket å skrive, jeg var faktisk fast bestemt på å bli forfatter som liten. Da jeg var seks år fylte jeg en hel skrivebok/dagbok med dikt jeg fant på selv eller tok ut fra norsk bøkene fra skolen. De fleste handlet om mus fordi det rimte på så mye forskjellig. Hus, Lus, Krus, Snus osv. Jeg har også to store skrivebøker fulle av fortellinger og eventyr jeg fant på som liten. Jeg skriver fortsatt og jeg elsker å få skriveoppgaver i norsken, men nå er det litt andre fortellinger en mus som bor i krus.


Familien min ser på meg som ganske sjenert og forsiktig: Men som oftest når jeg er med folk på min egen alder er jeg ikke sjenert i det hele tatt og jeg tør å si det meste jeg mener med en gang. Jeg snakker veldig lett med nye folk og åpner meg fort, men det er så lenge jeg ikke er alene. Har jeg ingen andre i nærheten som jeg kjenner så sier jeg ikke så mye i starten.

Hater jentedrama: Og har klart å holde meg unna det hvertfall hele ungdomsskolen, var vel en del krangler jentene i mellom på barneskolen. Men jeg er veldig glad for at jeg ikke har vært med på noe som helst, jeg synes det jentene driver med rett og slett er barnslig og teit. Baksnakker, sender stygge blikk og prøver å gjøre alt for å få den/de andre til å få folk mot seg. Jeg orker det bare ikke. Hvis man har en krangel, bli enige der og da eller vær enige om at dere er uenige og gå hver deres vei, det bli bare for dumt med det vi jenter driver med. Voks opp! Vi er virkelig slemme mot hverandre på måten vi fryser ut andre og oppfører seg. Jenter er teite! Haha.

Jeg elsker tv serier: Jeg blir helt hektet med en gang jeg starter en ny serie. Akkurat nå er favorittene mine Beverly Hills 90210, True Blood (!!!), CSI: Miami, Game of Thrones, The Big Bang Theory, Supernatural og One Tree Hill (Kommer ALDRI til å gå lei, sett alle sesongene en million ganger). Oi, var ganske mange det. 

5 kommentarer

Vi har en del til felles!

Veronika-Kommenterer tilbake!

10.08.2013 kl.21:05

vi har en del til felles cx

Tikitoko

11.08.2013 kl.00:29

Kan du plis ha en spørre video???

Julia Grasmo

11.08.2013 kl.01:12

Fint innlegg. Liktet det godt og liker meningene dine :D

Kristine

12.08.2013 kl.02:06

Hihi, visste alt det der om deg :D

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits