Hvorfor jeg fortsatt er syk:

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge litt igjen, jeg skal hvertfall prøve. Det har skjedd en del i det siste som har gjort at jeg ikke har fått blogget. Siden jul har jeg faktisk vært syk. Detstartet vel egentlig i høst, jeg gikk og hanglet lenge og ble aldri helt frisk. Men det var ikke før i juleferien som jeg ble sånn som jeg er nå. Etter mange turer frem og tilbake hos legen i Januar fant vi ut at jeg hadde hatt kyssesyken i høst uten å vite det selv. I følge legene hadde jeg ikke kyssesyken lenger, men jeg var nok fortsatt sliten etter det. Jeg fikk beskjed om at det kom nok til å gå over om noen uker og at jeg skulle ta det med ro til jeg ble bedre. Fraværet mitt på skolen ble bare høyere og høyere og kroppen min ble bare mer og mer utmattet av presset jeg hadde på meg. Jeg måtte prøve så godt jeg kunne å få minst mulig fravær og holde karakterene mine så bra som mulig. Men det var ikke så enkelt som jeg trodde.

I mars hadde jeg ikke blitt bedre enda, så jeg fikk time inne på A-hus for å prate med en spesialist. Jeg tok masse blodprøver, men alle var helt fine. Hva kunne det være da? M.E? Eller var jeg kanskje bare lat? Når jeg hadde pratet med legen på A-hus fant vi ut at det mest sannsynlig er M.E (Utmattelses syndrom), men vi måtte utelukke alt annet. Siden det ikke var noe galt med blodprøvene var det bare forskjellige røntgen greier av lunger, mage osv. Men mest sannsynelig er det ikke noe galt med de bildene, så da har jeg vel ME, da.Så poenget med at jeg bestemte meg for å begynne å blogge igjen er for det første fordi jeg trenger noe å gjøre når jeg ikke orker noe annet, og fordi jeg trenger et sted jeg kan få ut tankene mine om det. 

 

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har noen spørsmål.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits