God Jul

GOD JUL ALLE SAMMEN!

I dag er det juleaften. Jeg har nettopp våknet og egentlig venter jeg kun på at ting skal gå litt fortere. Elsker julen, men jeg begynner bare å få mindre og mindre julestemning for hvert år. Var ikke før i går kveld jeg begynte å få litt julestemning. Men sånn er det vel å bli eldre. Nå er det ikke kun gavene jeg gleder meg til. Maten, pynten, stemningen, familien. Alt dette har begynt å bety noe for julen også, ikke bare gavene. Selvfølgelig betyr gavene noe også, haha.

Men det som får meg i mest julestemning er tven. Jeg har aldri hatt det som noen tradisjon å se på tre nøtter til askepott eller reisen til julestjernen, som mange andre har. Tror jeg kun har sett det en gang. Men det jeg kommer i best julestemning av er å se på Donald Duck og vennene hans. Med Timmy Gresshoppe, Mikke Mus og alle de andre. Gleder meg til det starter. Hehe.

Ha en fin jul alle sammen ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits