London og Skoleball

De siste månedene har gått i ett. Jeg bestemte med egentlig for å kutte ut bloggingen, men bestemte meg nå for å prøve på nytt. Det var en gang jeg var veldig flink til det, men nå har jeg mistet helt blogglysten. Jeg har savnet å blogge, og det er nok det som har fått meg til å ville fortsette. Pcen min er ødelagt nå, så jeg får ikke blogget fra pc hele tiden, men jeg har jo iPad og det er der jeg har mesteparten av bildene mine uansett.

Jeg kan vel begynne med å fortelle hva jeg har gjort de to siste månedene. Skal vi se... London. Jeg har vært i London. Det var en utrolig fin langhelg der jeg fikk brent av en del penger for å si det sånn. Hotellet lå midt i Oxford street, så det er ikke rart lommeboken ble tom.

Utsikten fra London Eye.

Blinkskudd av Brandlistuen...

Prøvde å kysse kjæresten min, rart han ikke ville.

Broren min, meg, E.T og min kjære tante.. hehe. Fine unger.


Så har det vært Ball på skolen..Meg og Nora ♥


hehe..


Søteste Dansepartneren, Paul..


Det er vel det eneste spennende jeg har gjort. Har jo vært en del med venner, og kjæresten min Martin. Men ellers, bare kjedelige greier.

Nå venter jeg bare på at mamma skal kjøre meg til Martine, vi jobber med muntlig tentamen sammen og hun skal feire bursdag i dag. Så da går turen til henne snart.

Har også laget en sminkevideo.. PÅ ENGELSK.. Skulle prøve meg som youtube stjerne, og da ble det engelsk.. haha, driter meg ut. Men kanskje jeg skal vise den på bloggen en gang. hvis noen er interesserte?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits