Helt sykt.

For de som er like kule som meg, og har sett på nyhetene. Så står det faktisk at man kunne betale opp til 40 000 kroner for en Bieber billett. FØRTI TUSEN! Det er helt sykt mye penger!

Men det er faktisk ulovlig, man kan få bot for å selge billettene til høyere pris en de originalt koster. Bare sier det.

Jeg har fortsatt ikke fått tak i noen billett, men er fortsatt optimistisk. Jeg SKAL på den konserten!

Før var jeg ikke noen super fan av han. Jeg forgudet han ikke, som mange andre gjorde. Men jeg harddeingen ting i mot han og jeg likete mye av musikken hans. Jeg hardde sett Never Say Never filmen et par ganger og jeg har til og med en kopp med bilde av han på. Nå forguder jeg han fortsatt ikke, men fan det er jeg.

Mange sier at for eksempel jeg som bare er fan av han ikke fortjener å få kjøpt en billett av han fordi jeg ikke er en Belieber. Men fan, Belieber, det spiller ingen rolle synes jeg. Så lenge man liker han. Og han er jo ganske kjekk, da.Jeg reagerer veldig på all den kritikken han får. Uansett hva han gjør, har folk noe å kritisere. Hva er det egentlig som er galt med folk. Han er et menneske, et helt vanelig menneske. Selv om han har blitt verdensberømt har han fortsatt like følelser som alle andre. Tenk så utrolig mye dritt han får høre, så mye dritt han må tåle. Mange hadde blitt helt øderlagt av all den kritikken, men han fortsetter like blid og flink som alltid. Han er sterk, det er ikke alle som hadde klart det han klarer. For det han driver med, er ganske hardt.Og det at folk mener han er homo, det er bare helt feil. Uansett, om han hadde vært det, hva så? Det er ikke noe galt i å være homofil, det er ikke noe galt med homofile. Om de liker noen av samme kjønn, la de gjøre det. Han er sammen med Selena Gomez folkens, og sist jeg sjekket var hun jente. La han være i fred, la han leve sitt eget liv uten at noen kommenterer hver minste lille ting han gjør feil.Jeg irriterer meg veldig over de voksne som skal plutselig blande seg inn. Senest i går fikk jeg høre "Liker DU Justin Bieber? Han kan jo sikkert ikke synge en gang! Og har du hørt sangtekstene hans? Baby baby oh!?" Voksne folk som tydeligvis ikke kan en dritt. Selvfølgelig kan han synge, han ble jo kjent over youtube. Men kan vel være enig med at Baby ikke har vært den beste av sangene hans, men den er den eneste de voksne har hørt og derfor synes de han var teit. Han har vokst og blitt mye mer talentfull og sangene hans er mye bedre. Jeg har selv en bror som HATER Justin, men for noen dager siden satt vi på radioen i bilen og Live My Life kom på og han begynte å synge. Jeg snudde meg og spurte han hvorfor han sang på en Justin Bieber sang, da ble han helt sjokkert og trodde rett og slett ikke på at det var han.

Men uansett. Han er seg selv, og jeg beundrer han for det. Om du mener noe annet, hold det for deg selv. Greit, folk har forskjellige meninger, det vet jeg. Men noen ganger synes jeg at folk går over streken.13 kommentarer

smalltextesbiglife

13.07.2012 kl.22:21

får ikke tak i jeg heller.. men må finne en måte, jeg skal der!

tiksj

13.07.2012 kl.22:27

er enig!

På facebook går det an og se hva folk hører på, da så jeg liksom ''han'' hører på misteltoe av justin bieber, liksom også sånner spørsmål ting : Hva er justin bieber? .. Han suger til og synge

Homo

Jente

Liksom når folk ser at du hører på han og likevell prøver og tøffe seg og kalle han stygge ting!

Og hvordan kan folk kalle han homo og jente? SERIØST?!?

uansett hahaha Bra skrevet!

eyetunes

13.07.2012 kl.22:48

Jeg er like kul som deg fordi jeg så på nyhetene! Ooooog, JEG SKAL PÅ KONSERTEN <3 CAN'T BELIEVE IT <3

Thatsanee Ar-sakda

13.07.2012 kl.22:52

Justin Bieber!!! Jeg vil på konserten hans! men har ikke billett :(

Birgitte <3

13.07.2012 kl.23:24

jeg har heller ikke fått billett! Never say Never and Belive! :)

Liker bloggen din :)

Therese Maria

14.07.2012 kl.00:06

Hei! Tusen takk for at du kom innom bloggen min! Som sagt, er jeg ikke helt ferdig med design og så videre. Og det blir fler innlegg nå som skoletåret begynner (i USA). Så følg gjerne med, kanskje vil du på utveksling du og? :)

Kjempefin blogg du har! Jeg elsker JB <3

lolanne00

14.07.2012 kl.10:36

Jeg har ei venninne som ikke engang liker justin bieber. Men fikk en gratis bilett av en mann på jobben til faren hennes...:D

Thea

14.07.2012 kl.11:38

lolanne00: Åhh, hun er heldig! :O

l0viee

14.07.2012 kl.13:33

Jeg skal :) Lykke til med å få billett da!

Emilie

15.07.2012 kl.11:41

Kan innrømme å si at jeg kalte han homo for kødd for noen år siden. Men det var kun for å gjøre beliberne sure. For de er virkelig irriterende. Han er flink og driit kjekk! Har ikke noe i mot han, men HATER belibere. Blir for mye ass!

Julie - KOMMENTERER TILBAKE!

15.07.2012 kl.12:52

Har også sykt lyst til å dra på konserten !!

PS: Takk for fin kommentar på bloggen heller. :-D

fridat

15.07.2012 kl.16:34

Fikk ikke billetter : /

Thea

15.07.2012 kl.21:56

fridat: Kjipt :/

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
★ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Thea, er 16 år og bor på Råholt. På denne bloggen vil jeg skrive om min hverdag. Jeg har ME (Utmattelses syndrom) så mye av det jeg skriver om vil være hvordan jeg takler hverdagen med ME.hits